Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

 

Naast vrij werk, schilder ik ook portretten en stillevens in opdracht. Ben je benieuwd naar wat er mogelijk is, neem dan gerust contact met me op.

Werkwijze

Nadat we kennis hebben gemaakt en tot een overeenstemming zijn gekomen, zal hierop volgend een concept worden bedacht. Als ik dit idee heb voorgesteld en we akkoord zijn, worden de foto’s gemaakt. Dit kan bij mij thuis of op locatie – afhankelijk van de gekozen setting. De geschikte foto’s worden samen doorgenomen, zodat de voorkeuren voor mij helder zijn. Zijn de foto’s en het idee naar wens, dan ga ik aan de slag.

Richtlijnen prijsindicatie

Zie de tabel met richtlijnen hieronder, met prijsindicaties voor het laten maken van een portret in opdracht. De prijs van het gewenste olieverfschilderij, hangt af van de grootte en de hoeveelheid details. Het uiteindelijke bedrag kan dus lager of hoger uitvallen. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor een andere voorstelling te kiezen dan hieronder beschreven.

 

1 schilderij met:

 

Gezicht en hals

 

Bovenlichaam

 

Volledig persoon

 1 persoon

€ 3.500

€ 5.000

€ 6.000

 2 personen

n.v.t.

op aanvraag

op aanvraag

 3 personen

n.v.t.

op aanvraag

op aanvraag

 

*Bovenstaande prijzen zijn per doek en exclusief 9% btw.

 

Voorwaarden

Er wordt €150,00 in rekening gebracht voor het maken van de foto’s per doek. Dit bedrag vervalt als er daadwerkelijk opdracht gegeven wordt tot het maken van een schilderij.

Ik werk met een aanbetaling van 30%, de rest van het aankoopbedrag wordt in rekening gebracht na ontvangst van het schilderij. Betalen in termijnen is mogelijk.

 

In mijn portfolio kun je het werk vinden, dat ik eerder in opdracht heb gemaakt.
Wil je een schilderij door mij laten maken? Dan kom ik graag met je in contact .


@