Ben je op zoek naar een persoonlijk schilderij of bijvoorbeeld een unieke illustratie voor op een geboortekaartje? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik maak namelijk naast mijn vrije werk ook schilderijen en illustraties in opdracht.

Er is van alles mogelijk. Van een portret van een dierbare tot de kamer van je kind opvrolijken met een mooie handgemaakte illustratie. Neem gerust contact met me op om jouw wensen en ideeën te bespreken of als je gewoon wat vragen heb.

 

Werkwijze

Nadat we kennis hebben gemaakt en tot een overeenstemming zijn gekomen, zal hierop volgend een concept worden bedacht. Als ik dit idee heb voorgesteld en het helemaal naar wens is, worden er waar nodig foto’s gemaakt. Dit kan bij mij thuis of op locatie – afhankelijk van de gekozen setting en het eindproduct waarvoor de foto’s bedoeld zijn. Gedurende het maakproces van bijvoorbeeld een schilderij zullen er verschillende momenten zijn waarop je foto’s ontvangt en of even kan komen kijken naar het werk. Bij een illustratie zal dit ook geburen, maar dan eerder in de vorm van een foto.

 

Richtlijnen prijsindicatie

Prijsindicatie voor het laten maken van een illustratie is op aanvraag.

Zie de tabel hieronder met de prijsindicaties voor het laten maken van een portret in opdracht. De prijs van het gewenste olieverfschilderij hangt af van de grootte en de hoeveelheid details. Het uiteindelijke bedrag kan dus lager of hoger uitvallen. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een andere voorstelling te kiezen dan hieronder beschreven.

1 schilderij met:

Gezicht en hals

Bovenlichaam

Volledig persoon

 1 persoon

€ 3.500

€ 5.000

€ 6.000

 2 personen

n.v.t.

op aanvraag

op aanvraag

 3 personen

n.v.t.

op aanvraag

op aanvraag

*Bovenstaande prijzen zijn per doek en exclusief 9% btw.

 

Voorwaarden

Als er foto’s worden gemaakt, wordt er €150,00 per doek in rekening gebracht voor het maken hiervan. Het bedrag vervalt als er daadwerkelijk opdracht gegeven wordt tot het maken van een schilderij.

Ik werk met een aanbetaling van 30 %. De rest van het aankoopbedrag wordt in rekening gebracht na ontvangst van het werk. Betalen in termijnen is mogelijk.

 

In mijn portfolio vind je werk dat ik eerder in opdracht heb vervaardigd.

Kom met mij in contact .


@